Jump to Navigation

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink köre kiterjed minden olyan feladatra, amely a közoktatási feladatellátás során merülhet fel a helyi közoktatás irányítói és az oktatási-nevelési intézmények körében.
Új típusú és szemléletű pedagógiai szakmai szolgáltatásaink keretében hosszútávon kínálunk partneri együttműködést az oktatási és nevelési intézményeknek, fenntartóknak.
Szolgáltatásaink során a hagyományos szakértői és tanácsadói tevékenységet az intézmény sajátosságaihoz és elvárásaihoz igazított internetes alkalmazásokkal gazdagítjuk és tesszük hatékonyabbá. Ez a garancia arra, hogy nem csak tanácsot adunk, hanem állandó interaktív kapcsolatot tartunk partnereinkkel.
Hisszük, hogy az internetes hálózati kapcsolattartás tudatos alkalmazásával a pedagógiai szakmai szolgáltatások hatékonysága többszörösére növelhető. A tudatos hálózatépítő tevékenység eredményeképpen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a partnereinknél meglevő pedagógiai értékek, egyéni, vagy intézményi szinten megjelenő továbbadható tudás elérhető legyen mások számára is.
Szolgáltatásaink részletesen:

 Main menu 2

by Dr. Radut.